El Raconet

"El Raconet de la Prospe" és un espai per compartir activitats i jocs en família. Autogestionat per les mateixas amb el suport del casal.
on podeu decidir la millor manera d'aprofitar la sala i tenir cura d'aquesta.

És un espai de joc i relació adreçat als pares i mares (famílies) i als seus infants. Es divideix en dos espais ben definits. El primer, per als més menuts des dels 0 als 5 anys. El segon, per infants una mica més grans, de 6 a 12 anys. A tots dos espais els infants han d’anar acompanyats per un adult (mares, pres, avis, amic...)tot i que compten amb el suport d’una dinamitzadora.

És un projecte força nou, nascut d’una necessitat real d’espais per als més petits al barri de Prosperitat, impulsat per les pròpies famílies. Es duu a terme al Casal de Barri de Prosperitat, associació sense ànim de lucre que acull i dóna suport a aquest i altres projectes de lleure i oci del barri.

L’objectiu principal de Prospepetita és oferir un espai setmanal de qualitat a les famílies per compartir entre els pares i mares i els seus infants amb les altres famílies a través del joc, les activitats proposades, les xerrades sobre educació i criança, els tallers, les festes, els espectacles al barri…

Els grups funcionen gratuïtament totes les tardes de dilluns a divendres de 17,00h a 19,00h i ocasionalment amb programacions més culturals o d’espectacles, dissabtes amb preus populars i accessibles per a tothom.

Persones de contacte: 
Correu electrònic: