Butlletí d'activitats Març

Seguim amb més activitats pel mes de març, un mes de reivindicació. Estem en un procés de canvi, esperem que sigui al més aviat possible. No oblidis que és una lluita per les nostres mares, àvies, germanes, filles.
Gaudeix de les activitats i sé part d'aquest procés.

Prospe Creativa "Nit de la Cançó d'Autor/a"

La creativitat musical en la Prospe és alguna cosa que no ens falta i no hi ha millor manera de conèixer el talent deixant que flueixi amb tota la llibertat possible. Vine a conèixer i gaudir les versions de grups musicals així com artistes en solitari de gran talent.
Presentem a:
ADLP
LOR D'UN DIA
CLAU I DAVID
LOBO LÓPEZ

Data: 
dissabte, 16 març, 2019 - 22:00

Exposició "Café per el fred"

Interessant exposició sobre la col·laboració dels estudiant de 2n d'ESO de l' IES Trinitat Nova. Ells fabricaran llums amb materials reciclats per a intercanviar per productes d'higiene femenina.
Podrem entendre una mica l'experiència que va ser, així com el procés de fabricació.

Data: 
dijous, 21 març, 2019 - 09:00 a dissabte, 30 març, 2019 - 22:00

Xerrada Promosalut - Dona i salut

Cada cos és un món i més encara si tenim en compte els detalls que diferencien a cada sexe quant al seu funcionament i els factors pels quals es poden veure afectats.
Vine a conèixer una mica més sobre aquest tema.

Data: 
dijous, 21 març, 2019 - 19:00

10è Aniversari Escola de Blues

Ja és una dècada des que va començar el projecte en el Casal de Barri. I per a celebrar-ho presentem una Jam Session reunint antics i actuals alumnes que ens delectaran amb la seva música al ritme del blues.

Data: 
divendres, 22 març, 2019 - 22:00

Vermutsical Ariadna's Mith

Excel·lent duo amb gran historial musical, ells ens delectarà amb estils des de soul fins als temes més actuals. Vine a gaudir amb nosaltres de totes les versions musicals començant pel rock dels anys 70s.

Data: 
dissabte, 23 març, 2019 - 13:00

16è Festival de Sopes del Món

Veïns i veïnes, entitats i col•lectius, aneu preparant fogons i espècies, olles i condiments, que s’apropa el 16è Festival de Sopes del Món Mundial!!!!
La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc el proper diumenge 24 de març, a partir de les 12 h., a la marquesina de la Via Júlia.
Hi haurà circ, blues i moltes sopes!!!
Si voleu participar, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans del 3 de març.

Data: 
diumenge, 24 març, 2019 - 12:00

Jornades Lola, no estàs sola

Intentarem reflexionar i comprendre les diverses realitats de dones sensellar intentant donar-li una perspectiva feminista.

Activitats programades:

9.30h a 13.30h Jornades de treball ¿quines solucions podem aportar al sensellarisme femení?

13.30 Vermutsical amb La Coctelera Negra.

17,30h Passi de curt i col·loqui C/ Dona ¿com es ser dona i viure al carrer? amb la participació de les autores Susana I Nuria.

19h Cloenda exposició Cafè per al fred realitzat amb alumnes del @ietrinitatnova amb monòleg de Marta.

Data: 
dissabte, 30 març, 2019 - 09:30

Concurs de Microrelats 2019

T'agrada escriure?, és la teva oportunitat de participar en el concurs de microrelats del casal. Tindràs l'oportunitat de guanyar un premi en metàl·lic i un premi simbòlic com a trofeu d'aquesta edició. A més els microrelats finalistes seran publicats en la web i xarxes del casal com a reconeixement. No perdis l'oportunitat.
Consulta les bases a la Web del Casal o pregunteu a secretaria.

Data: 
dimecres, 17 abril, 2019 - 20:00