Butlletí mensual de setembre

Arriba l'esperat butlletí de setembre i ve carregat d'exposicions, activitats culturals i els tan exquisits vermutsicales; a més obrim les inscripcions per als nostres tallers. ¡No et quedis sense la teva plaça!.

Vermutsical Morosito en acústico

Per fi el primer Vermutsical de setembre. Amb el grup barceloní que explora nous paisatges sonors sense abandonar el caràcter rumber i mestís del seu anterior viatge, però evolucionant cap a espais creatius on sentir-se lliures. Pots escoltar una mostra en la descripció.

Data: 
dissabte, 7 setembre, 2019 - 13:00

Exposició Fotogràfica "Mercat de Montserrat: La cara oculta"

Sàvies que el Mercat de de Montserrat va ser construït amb la finalitat d'omplir els buits de proveïment que es creaven en els nous barris crescuts durant aquesta època en la perifèria de la ciutat, com és el cas de Roquetes en el districte de Nou Barris en el qual està situat. Va ser inaugurat l'any 1960.

La seva estructura correspon al model dels mercats de l'època, de planta rectangular i amb establiments i passadissos amplis. Té una superfície comercial distribuïda en tres nivells.

Ubicació: 
Data: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 09:00 a divendres, 27 setembre, 2019 - 22:00

Exposició "Joan Brossa, en els seus tretze són tretze"

L’exposició “Joan Brossa. En els seus tretze són tretze”, està formada per tretze facsímils amb poemes visuals de l’autor que s’acompanyen de tretze poemes escrits amb la finalitat d’establir un joc de correspondències entre la paraula i la imatge.

Data: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 09:00 a dissabte, 28 setembre, 2019 - 22:00

Inauguració Expo Mercat de Montserrat

Gran inauguració de la Expo Mercat de Motserrat, una interessant exposició sobre una de les estructures amb gran història de Nou Barris. Vine a assabentar-te i coneix la seva evolució a través dels anys.

Ubicació: 
Data: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 19:30