A les Barriades 41

En aquesta 41ª edició trobaràs articles com Arbres de la Prospe: Pindó, d'Alberto, Joan i Mercè, on parlen de la importància d'una bona planificació de l'estètica, manteniment i cura dels arbres al barri. Com si d'una màquina del temps es tractés, a Mirant Enrere, Arnau de Vilanova i Alberto Almúnia ens recreen la història del Bar Opio amb “Carta de preus” inclosa.

El Poliesportiu de Valldaura pròximament celebrarà una exposició dels seus 42 anys de vida; aquí hi trobaràs un breu avanç.

Superlópez exposa un fragment satíric de José Luis Cuerda, on parla sobre el patriotisme. També exposem algunes de les il·lustracions de Toni (il·lustrador de la nostra revista) sobre "La Dona"; l'exposició completa es publicarà a les xarxes del Casal. Ru, a Com dos fars en la nit, ens exemplifica altres menes de viure en un món en societat.
Juan García ens recorda que oblidar-se del passat no és una opció, si volem caminar cap endavant.

I si bé repassar i no oblidar la història és important, també ho és saber mirar cap al futur. Així, d'aquests manera, Claudio Menor ens invita a la reflexió a ¿Existe un futuro para la asociación de vecinos?.

Per últim, fem menció de les activitats literàries realitzades al Casal, que han tingut una gran acollida, i que, a més a més, no estan precisament de pas.

No et perdis tot això i molt més a A les Barriades! 41.

Pots veure la revista aquí.
https://issuu.com/angelpestana/docs/barriades41_2_