A les barriades! 45

A les barriades! 45

Hola de nou! Ja tornem a ser aquí, al carrer, físicament. Tot i que la situació mundial és molt delicada i estem envoltades de males notícies, cansades de tantes restriccions i afectades per la crisi econòmica, la revista del Casal de Barri té moltes coses a celebrar. Així que volem mostrar la nostra alegria i potser així ajudar una mica a passar aquests mals dies (que ja sumen més d’un any).
Comencem. Primer de tot hem de celebrar que el Casal de Barri ja torna a estar obert, després de gairebé quatre mesos d’obres, durant els quals s’ha reformat la sala d’oci i el bar, ja tornem a fer tallers, concerts i activitats diverses per seguir dinamitzant el barri.
En segon lloc hem de celebrar una gran notícia: la Gestora del Casal i la Pk2, la entitat jurídica responsable del Casal, s’han renovat completament. És a dir, han entrat noves persones a formar part d’aquest grup veïnal que vetlla pel bon funcionament de l’equipament de gestió comunitària.
En tercer lloc hem de celebrar que, per fi , la revista tornar a sortir al carrer amb format físic, impresa. Després d’aquest llarg any de pandèmia, durant el qual la revista només s’ha difós en format digital, ara ja la tornem a imprimir per poder disfrutar-la com sempre.
Finalment –i no menys important– celebrem el desè aniversari d’aquesta humil publicació, que va neixer el gener de l’any 2011. Han sigut deu anys a les barriades i esperem que en siguin molts més.
Per acabar, fem un gran comiat a la Dina i a la Mita, doncs –després de tants anys– el company Zeju i la resta de persones que formem part de la revista pensem que cal una renovació. Així que la tira habitual deixarà de publicar-se i, a partir d’ara, busquem noves il·lustradores i persones que vulguin participar a la revista amb els seus dibuixos. Ja ho sabeu, si coneixeu algú que tingui ganes de participar, ja li podeu dir que es posi en contacte amb nosaltres.
També afegir que en aquest procés de renovació estem buscant gent nova per col·laborar a la revista, no només dibuixant, sino també en qualsevol altre àmbit.

Gràcies, salut i disfruteu d’aquest número 45 de la revista del Casal A les barriades!