Comissió de Programació

La comissió de programació del Casal de barri de Prosperitat te com a objectiu decidir la programació pròpia que s'ofereix al centre.

Amb la màxima d'oferir cultura de qualitat i d'interès general a les nostres veïnes, ens reunim mensualment per examinar les ofertes que ens arriben i d'altres que proposen els membres d'aquesta comissió.

La prioritat és brindar cultura d'arreu perquè les veïnes puguin conèixer i gaudir de la música, teatre, varietats, dansa, humor, màgia i molt més per enriquir-se culturalment alhora que ho passem bé.

Per a tal missió comptem amb un heterodox grup de col·laboradors que garanteixen la diversitat de la programació sense que primi l'amortització econòmica; al que donem importància és a la cultura i l'accés a tothom amb preus molt populars.

No cal dir que esteu totes convidades a col·laborar i aportar idees per poder-se oferir en el Casal i d'altres espais del barri.

Si teniu un projecte musical, de clown, de dansa, de teatre, de monòlegs o qualsevol proposta cultural no dubteu en contactar amb nosaltres.

Si esteu interessades en enviar propostes o que us programem, les podeu fer arribar a través dels següents formularis:
https://www.casalprospe.org/content/programaci%C3%B3

Ubicació: 
Correu electrònic: