Aceptació de la nostra Política de Privacitat

Nova normativa GDPR

A la Prosperitat Cultural en Acció 2 (PECA2) valorem i ens preocupem per la teva privacitat i la protecció de les teves dades, és per això que t'informem que estem realitzant alguns ajustaments a la nostra Política de Privacitat com a conseqüència de l'aplicació, des del passat 25 de maig de 2018, del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). La Política de Privacitat regeix el tractament de dades de caràcter personal amb la teva relació amb la PECA2.

Tots els canvis que hem introduït en la nostra Política de Privacitat estàn pensats per millorar la protecció de les teves dades personals i tenint com a objectiu el compliment de les disposicions del RGPD.

A continuació, et resumim algunes de les novetats més rellevants que incorpora la política de Privacitat:

  • Descriure amb més detall les finalitats per les quals utilitzarem les teves dades personals.
  • Expliquem les bases llegítimes damunt les quals fonamentem el tractament de les teves dades personals.
  • T'informem sobre els nous drets que podràs exercir.
  • T'informem sobre l'accés a les teves dades personals per part de prestadors de serveis de la PECA2.

Aquesta nova Política de Privacitat va entrar en vigor el passat 25 de maig de 2018. Et demanem, si us plau, que llegeixis atentament la nova Política de Privacitat a la que pots accedir fent un clic aquí.

Acceptant la nova política

ESTARAS MILLOR i MÉS INFORMAT: de totes les novetats dels serveis i activitats de la nostra Entitat / organitzacions col·laboradores.

ENS DONES EL TEU CONSENTIMENT: per seguir mantenint les teves dades personals a fi de gestionar e informar-te de les nostres activitats, reunions, actes, tallers i similars.

De totes maneres si et sorgeix cap dubte pots contactar-nos directament mitjançant comunicació escrita a LA PROSPERITAT CULTURA EN ACCIÓ 2.PLAÇA ANGEL PESTAÑA, S/N 08016 BARCELONA. Correu electrònic: comptabilitat@casalprospe.org i t'ajudarem a resoldre o aclarir qualsevol qüestió que necessitis sobre aquest tema.

A més, et recordem que en cas de no estar d'acord amb la forma en que tractem les teves dades personals, pots revocar el teu consentiment en qualsevol moment, comunicant-nos-ho a LA PROSPERITAT CULTURA EN ACCIÓ 2. PLAÇA ANGEL PESTAÑA, S/N 08016 BARCELONA. Correu electrònic: comptabilitat@casalprospe.org

Una cordial salutació!