Butlletí d'activitats Juny

Crec que la calor està activant molt més al barri, ens espera un estiu "movidito"... serà perquè s'acosta Prospe Beach i el seu aniversari? o potser perquè celebrem el 100tenari de la Prospe?...de qualsevol manera deixa que et posem en situació dels quals ens espera aquest mes, tenim molt de tot i per a tots els gustos.
No ho deixis passar i visita el Casal.

Xerrada Promosalut - Com tener cura del nostres peus.

Sabías que...Moltes malalties es manifesten en una primera fase per alteracions als peus com la diabetis, l'artritis o els problemes circulatoris.
Per això important tenir en compte diversos consells que et permetran detectar problemes i a més evitar molts altres. Vine a assabentar-te de tot això en la xerrada. Llegeix més sobre Xerrada Promosalut - Com tener cura del nostres peus.

Data: 
dijous, 13 juny, 2019 - 19:00

Vermutsical amb TUMBAOS

Tindrem el grat de tenir amb nosaltres a aquest grup de música amb un gran repertori d'actuacions, ells tenen tant ritme no paren de tocar ni "tumbaos".

Estils: Rumba - Reggae - Swing

Components:

David Canal - Veu i Guitarra
Jacint Torrents - Ukelele, guitarra elèctrica i guitarra espanyola
Xev Abril - Guitarra espanyola i veu
Carles Sallent - Baix i Ubass
Adrià Carpio - Bateria
Tito Carlos - Teclats
Xexi Maestre - Percusió

Org: Comando Lunares Llegeix més sobre Vermutsical amb TUMBAOS

Data: 
dissabte, 15 juny, 2019 - 13:00

Improshow

El grup de teatre del Casal realitzarà una obra que s'endinsarà en el món de la improvisació en el qual el públic és molt més important perquè decideix les trames, arguments, estils... Un joc en el qual es dóna pas a la imaginació i creativitat. Vine a gaudir amb nosaltres d'una hora de riures. T'assegurem que tot és improvisat, això sí!, una vegada comencem no podrem parar amb els diàlegs, peripècies i aventures que es viuen en l'escenari. Llegeix més sobre Improshow

Data: 
dijous, 20 juny, 2019 - 19:30

25 Aniversi Prospe Beach (1994 - 2019)

Ja tenim ganes que arribi Prospe Beach, i en aquesta edició hem batut rècord d'inscripcions. Segons sembla, aquest 25 aniversari ho celebrarem amb moltes ganes.

La febre del Prospe Beach torna, un altre any més i ofereix l'espai per a realitzar activitats. Comptarem amb el torneig de volei, tennis platja i piscines per als més petits.

No només és practicar esport, és fer cultura i fer barri!. Llegeix més sobre 25 Aniversi Prospe Beach (1994 - 2019)

Data: 
dissabte, 6 juliol, 2019 - 10:00 a divendres, 26 juliol, 2019 - 13:30