Butlletí mensual de setembre

Arriba l'esperat butlletí de setembre i ve carregat d'exposicions, activitats culturals i els tan exquisits vermutsicales; a més obrim les inscripcions per als nostres tallers. ¡No et quedis sense la teva plaça!.

Exposició Fotogràfica "Mercat de Montserrat: La cara oculta"

Sàvies que el Mercat de de Montserrat va ser construït amb la finalitat d'omplir els buits de proveïment que es creaven en els nous barris crescuts durant aquesta època en la perifèria de la ciutat, com és el cas de Roquetes en el districte de Nou Barris en el qual està situat. Va ser inaugurat l'any 1960.

La seva estructura correspon al model dels mercats de l'època, de planta rectangular i amb establiments i passadissos amplis. Té una superfície comercial distribuïda en tres nivells. Llegeix més sobre Exposició Fotogràfica "Mercat de Montserrat: La cara oculta"

Ubicació: 
Data: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 09:00 a divendres, 27 setembre, 2019 - 22:00

Exposició "Joan Brossa, en els seus tretze són tretze"

L’exposició “Joan Brossa. En els seus tretze són tretze”, està formada per tretze facsímils amb poemes visuals de l’autor que s’acompanyen de tretze poemes escrits amb la finalitat d’establir un joc de correspondències entre la paraula i la imatge. Llegeix més sobre Exposició "Joan Brossa, en els seus tretze són tretze"

Data: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 09:00 a dissabte, 28 setembre, 2019 - 22:00