Comunicat NIT D'ÀNIMES

L'esperança ens va fer Intentar-ho. Avui, la responsabilitat ens fa Aturar-ho.

Com malauradament ve sent habitual, les últimes dades relatives als contagis per la Covid-19 demostren una tendència a l'alça.
Desde el primer moment que varem voler posar en marxa de nou la Comissió de Nit d'ànimes, ens vam comprometre a poder celebrar una edició que complís minuciosament amb les mesures de seguretat decretades per les Autoritats Sanitàries amb una activitat pensada per celebrar la tradició de la manera més segura i prudent.
Consideràvem que aquest any teníem la necessitat d'oferir una edició que ens permetés a totes tornar a sentir la llibertat de la Nit d'ànimes, gaudir de la Cultura, recolzar a la Comissió i recuperar una part de la normalitat que s'ha desdibuixat durant tots aquests mesos de pandèmia.

Malauradament i tot havent invertit ganes i esforços en poder fer-ho possible, la situació actual no ens permet garantir la seguretat de tots els que d'alguna manera formem part d'aquest dia: Veïnes, voluntàries i treballadores. Com ja sabem ara és moment de vetllar per la salut i benestar de totes.
Així doncs i en un acte de transparència, respecte i afecte us hem de comunicar amb molta tristesa, que l'edició del Túnel del Terror i totes les activitats relacionades amb la comissió de Nit d'ànimes queda cancel·lada per tal de contribuir a la lluita contra la Covid-19. Com a societat no es mereixem tornar a viure el que tan mal ens ha fet els últims mesos i per això totes hem d'unir forces i posar el nostre gra de sorra per aconseguir frenar aquesta pandèmia.

Salut!