Continuem oberts però amb restriccions.

Seguim en actiu!.
Però adaptem la nostra activitat en compliment de la nova resolució del Departament de Salut i per tant modifiquem alguns serveis presencials com tallers i programació cultural (arts escèniques, música i exposicions).
Casal de Barri Prosperitat manté les portes obertes tot i que se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari.
Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, les activitats formatives i tallers no es podran seguir cursant. Així doncs, els tallers passaran a impartir-se en línia, sempre que sigui possible, o quedaran ajornats fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Volem continuar formant part del vostre dia a dia!.
Tampoc se cediran espais dels equipaments per a activitats socials i comunitàries, se suspenen les visites i itineraris.

Seguint les mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada per la covid-19, i que de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat de Catalunya, la programació cultural presencial quedarà suspesa a partir de divendres 30 d'octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

Gràcies.
SEGUIM A PROP VOSTRE!
Casal de Barri Prosperitat

Fitxa tècnica
Data: 
31 octubre, 2020 - 09:00
Preu: 
0€
Multimedia