El Casal es Mostra

Un vaixell pot ser un espai molt reduït que ens obliga a mantenir-nos molt a prop els uns dels altres. La vida es comparteix amb les companyes i els companys i és fàcil que apareguin postures oposades.
Veure's confinat a l'espai del vaixell pot resultar frustrant i, per això, buscar una solució al conflicte es converteix en una cosa urgent que no hem de demorar.
Però som un barri de supervivents i hem après a afrontar els conflictes, no com a problemes, sinó com a motor de canvi i transformació, com una eina per aprendre i tirar endavant més enfortits.
Així, viure a bord d'aquest vaixell ens brinda l'oportunitat de millorar la nostra convivència i enriquir-nos amb la seva multiculturalitat.
Lluny de les distraccions de la vida que tant ens absorbeix, al casal, és possible passar moltes estones xerrant i descobrint la forma de pensar més profunda i autèntica de l'altra persona.
Avui, us presentem les nostres eines, una mostra de tot el que hem fet, fem i farem i que no seria possible sense totes vosaltres. Atraquem en aquest port després d'un any sencer de travessia estenent la nostra xarxa per mostrar-vos els nostres tresors.
Esperem que els gaudiu tant com nosaltres i que us apunteu al nostre viatge

Fitxa tècnica
Data: 
19 maig, 2017 - 17:00
Preu: 
0€
Multimedia