Agregador de canals

Exposición " Roquetes ,aquesta desconeguda".Pili Escamilla

9 Barris Imatge - dv., 15/03/2019 - 19:21Gran Exposición sobre un barrio,Roquetes,muy desconocido para muchos pero de grandes paisajes no ajenos a la cámara de Pili Escamilla.Fotografías con mucho detalle que no pasan desapercibidas para su visión de barrio.No olvida sus orígenes andaluces y desde los 5 años ya forma parte de Roquetes.Invitados quedáis para disfrutar de su trabajo. Hasta el 18 Abril,Seu Arxiu Roquetes.

Setze Barris, ml ciutats.

9 Barris Imatge - dg., 10/03/2019 - 21:49

Fins al 31 de Març es pot visitar aquesta exposició a l'edifici del Borsí a la Plaça de la Verónica on es presentan els projectes dels diferents fotògrafs sobre setze barris on es desenvolupa el Pla de barris de la ciutat entre ells Roquetes, Ciutat Meridiana, Trinitat Nova i Vella ,Torre Baró i Vallbona tant a prop nostre i d'altres com les Marines, Bon Pastor,la Verneda, la Pau,el Besós,Sant Genis, la Teixonera i el Raval.Hi han treballs al.lucinants i d'altres que no han reflexat en absolut l'essencia del barri.La Marta Delclòs, una de les comissaries de l'exposició ens va acompanyar e informar a la Carmen, al Josep Maria i a mi qu'anaven en representació de l'Arxiu Històric de Roquetes - Nou Barris. Vaig sortir amb moltes ganes de anar a conèixer alguns d'aquests barris tant desconeguts per a mi.

8M: Dia Internacional de la Dona

9 Barris Imatge - ds., 09/03/2019 - 11:48

Barcelona, 8 de Març de 2019

Les dones no volem ser més, volem ser iguals.
Las mujeres no queremos ser más, queremos ser iguales.

Fotos: Manel Sala "Ulls"

Carnestoltes a 9 Barris-Rua Carnavalera

9 Barris Imatge - dt., 05/03/2019 - 19:01
 


   La Prospe,Roquetes,Trinitat,Verdún somos diferentes en muchas cosas...
   Pero con un disfraz todo se ve de otro color...o colores
   Meses de preparación y por fin llega la rua de Carnaval...
   Hasta 450 personas de Roquetes en un solo grupo,ver para creer,pero asi fue....
   Con la timidez en casa o en el bolsillo,niños y no tan niños nos olvidamos por un rato de problemas y salimos a disfrutar.

   Gracias a todos/as por la SONRISA.

   Ya queda menos para la siguiente...Quién se apunte,que levante la mano...

Carnestoltes 9 Barris 2019

9 Barris Imatge - dl., 04/03/2019 - 11:49

CARNESTOLTES 19 A NOUBARRIS

9 Barris Imatge - dg., 03/03/2019 - 15:01

Super Roquetes en Carnestoltes 2019 !!!

9 Barris Imatge - dg., 03/03/2019 - 00:19

Aquest any Roquetes s'ha omplert de super herois pels seus carrers, vestits gràcies al treball conjunt de moltes persones qu'han col.laborat voluntariament i a qui agrain de tot cor el seu temps i esforç.Tots junts hem tornat a fer pinya per representar al nostre barri a la Rua Central. Moltes gràcies per participar !!!

Dijous Gras al TiG amb el Jofre Corvillo.

9 Barris Imatge - ds., 02/03/2019 - 17:26

Tarda de truites i rises al TiG amb el Jofre ( L'amo del poble a la 8tv )que va dinamitzar aquesta activitat. Bona organització , públic i menjar , tot espectacular!!!

Exposició de "Dones Viatgeres" al TiG.

9 Barris Imatge - dv., 01/03/2019 - 00:09

Per celebrar la Setmana de la Dona s'ha fet aquesta exposició de fotos de viatges de dones del nostre barri.Aquest dilluns a les 19 h es fara la inauguració oficial i es podrá veure fins el dia 15 de Març.esteu tots convidats.

La Meri Productions a l' Arxiu HR9Barris.

9 Barris Imatge - dj., 28/02/2019 - 23:52

El passat 21 de Febrer a l'Arxiu Històric de Roquetes vam rebre la visita de part del membres de La Meri Productions,una entitat cultural juvenil de Ciutat Meridiana sense ànims de lucre que volen fer projectes audiovisuals amb contingut étic.La Desi,en Dani i en Luis ens van parlar del seu grup que creu en la transformació social i del seu barri i ens van projectar 2 dels seus treballs fets fins ara : Historia de much@s i La volta al món en 5 plats que pudeu veure a YouTube.Aquest grup és una bona mostre de que hi han joves amb inquietuts per mllorar el seu entorn.Enhorabona i molta energía per continuar endavant !!!

[Fotos] Homenatge a Rafa Juncadella

9 Barris Imatge - dt., 26/02/2019 - 08:53
Comparteixo l'escrit de Juan Antonio Ciller, 
jo no ho hagués explicat tan bé. 


Companys , amics...ahir l’aforament del teatre popular de NOU Barris va quedar totalment col·lapsat davant l'allau d'un públic entregat a la causa de Rafa JUNCADELLA que va voler homenatjar-en el seu lloc d'acció i d'adopció el seu estimat NOU Barris. 

Més de 500 incondicionals es van citat per donar-li l'últim testimoni d'amor a què ha estat el seu líder social i referent veïnal durant més de trenta-cinc anys. 

continua llegint
Amb els acords musicals de "Nicaragua, Nicaraguita" del cantant Nicaragüenc Javi Lopez, es va donar la benvinguda a tots els assistents a l'acte i seguidament van començar els parlaments dels diferents representants dels grups en els quals Rafa, era el seu "alma mater" i fundador de molts de ells. 

Un a un, els testimonis van començar impregnant a tota la sala de somriures, i emocións i de moments divertits recordant les seves vivències, al costat de Rafa, durant els seus anys de convivència. 

Així, els diferents grups implicats en l'acte, amb la complicitat dels assistents, van carregar d'emotivitat la d'actes. 

Grups com, el Comitè de Solidaritat amb Nicaragua, la Xarxa d'intercanvis de Coneixement, La Plataforma d' 'entitats de Roquetes, la Xarxa 9 Barris Acull, la Coordinadora de Cultura de Nou Barris, la Casa Comunal de Boris Vega de Nicaragua, el Centre juvenil Salesià de Mataró, El Col.lectiu de Teatre EPMA, així fins a un total de quinze entitats, van donar una gran i emotiu comiat al seu "tutor", company i amic Rafa JUNCADELLA. 

La representació del Centre Juvenil Salesià de Mataró i el Col·lectiu EPMA de Mataró, la van formar un nodrit grup d'unes trenta persones, entre exsocis del Centre i socis del Col·lectiu. 

Va ser llegida una carta personal de Quim Trunas cap a Rafa, que el mateix es va encarregar de llegir i que va donar una gran càrrega emocional a la seva lectura. 

Al final de l’acte, amb una carta llegida per germana de Rafa, Rosa, donant les gràcies a tots pel gran afecte demostrat cap al seu germà, es va donar per finalitzat l'acte. 

En definitiva una gran vetllada / homenatge, entre somriures i llàgrimes que va reflectir el gran afecte que tots sentim pel nostre estimat Rafa Juncadella. 

Ara a esperar el proper dia vint per l’homenatge que se li dispensarà a Mataró i que se li lliurarà, als seus familiars, el merescut títol de "fill adoptiu de la Ciutat de Mataró. 
JACL

HOMENAJE A RAFA JUNCADELLA

9 Barris Imatge - dl., 25/02/2019 - 11:55
......Nos deja un referente de solidaridad. "Un abrazo a todos y adelante amigos", fueron parte de los últimos mensajes que envió Rafael Juncadella, el cooperador español que dejó una huella imborrable en Estelí, especialmente para los habitantes del barrio Boris Vega.Un mundo mejor es posible. Gracias RAFA

Vermutsical amb Blue Birds

9 Barris Imatge - dg., 24/02/2019 - 02:47

Monique Makon i The Soul Titoo's a L'Ateneu 9Barris.

9 Barris Imatge - dg., 17/02/2019 - 21:51

Concert de soul com a continuació de la programació del Diumenge en tribu prenent un "vermutillo" o dinant, a càrrec de la Monique Makon amb una veu que no te res a envejar de les grans cantants d'aquest gènere. Es veina de Ciutat Meridiana i descoberta al Kasal de Joves de ROQUETES, es mou còmodament en diferents registres de la música negra( soul,jazz,blues,rock)i .avui ens ho ha demostrat.Un orgull per el nostre districte desitjant-li que tingui molta sort i èxit.Quan faig fotos de cantants intento capturar les expressions que mostrin el seu sentiment a l'escenari ja que no es pot escoltar...A You Tube ho podreu fer i veure-la i molt millor en persona...Espectacular !!! Moltes gràcies als organitzadors d'aquest matí inolvidable !!!

Roig Pèl-Boig a L'Ateneu Popular 9 Barris.

9 Barris Imatge - dg., 17/02/2019 - 20:38

Com a espectacle del DIUMENGE EN TRIBU (programacions gratuïtes per a totes les edats)la Cía Mimaia Teatre ha representat amb les seves titelles una història sobre el valor de les coses que envolten les nostres vides.Ha sigut una actuació sublim i tendre. El nom d'aquesta companyia Mimaia es refereix a una paraula feta servir quan eren petites i jogaven a fet i amagar i significava qu'eres a casa, lliure. Amb les seves obres de manera poética i propera volen expresar la seva manera de veure el mon amb el teatre d'objectes i titelles.Moltes gràcies a la Dora i a la Mina per deixar-me fotografiar-les.Enhorabona !!!

70 CUMPLEAÑOS DE "PITU" UNA LUCHADORA SOCIAL

9 Barris Imatge - dg., 17/02/2019 - 19:59
........El 70 cumpleaños de "PITU" una gran luchadora social de prospe, todos nos sentimos orgullosos de tener gran amiga como tu. FELICIDADES LOURDES "PITU"

Pàgines