Agregador de canals

Sopar d’entitats 2017

9 Barris Imatge - ds., 21/10/2017 - 19:56

Flamenc “Barcelona Compás”

9 Barris Imatge - dl., 16/10/2017 - 10:44
Casal de Barri Prosperitat
Actuació del quadre flamenc “Barcelona Compás”
[Presentació de la 8a Edició del Festival Flamenco de Barrio]

Grup de flamenc ple de "duende" i mágia fundat en l'emblemàtic tablao "
Casa Camarón de la Isla"
Bailaora: Gloria Palos
Bailaor: Juan Mateos
Piano: Agustín Batista
Guitarra:Adam Pérez Cante:
Miguel Fernández
www.casalprospe.org

Foliada 2017 - Dissabte

9 Barris Imatge - ds., 07/10/2017 - 21:10

"Aigua viva" a Nou Barris

9 Barris Imatge - dv., 29/09/2017 - 00:34

A la seu de l’Arxiu podeu visitar aquesta exposició on descubrireu el món de l’aigua a Nou Barris : fonts, torrents, rieres i altres elements relacionats i on podreu comprovar com és d’important els nostres barris en la distribució d’aquest apreciat líquid a la resta de la ciutat. Com a complement ,el proper diumenge dia 8 es farà una passejada pels llòcs emblemàtics relacionats amb l’exposició,si voleu vindre cal confirmar-ho. Aquesta tarda ha tingut llòc la seva presentació ,molt elaborada i molt recomenable per veure-la. Enhorabona a tots els que la heu fet posible!!!

GNAWA BEAT

9 Barris Imatge - dg., 17/09/2017 - 13:05
GNAWA BEAT [concert] Fusió de música africana i jazz, dos estils que comparteixen les mateixes arrels. Barcelona és terra de trobada i Gnawa Beat són prova d'això. El nom Gnawa prové de llengües amazigh i es refereix als africans subsaharians. Deixa't seduir per aquesta proposta plena de sensacions.

Zoom Roquetes en los comercios del barrio !!!

9 Barris Imatge - dc., 12/07/2017 - 20:56

Uno de los alicientes a concursar este año es la exposición itinerante de las fotos por los comercios del barrio siendo así una manera de darse a conocer y también al concurso. La organización y exposición ha sido en el Centre Ton i Guida donde se han mostrado las fotos tras la determinación de la ganadora por parte del jurado técnico, la primera foto del reportaje,y posteriormente tras el voto del público, la segunda. Como miembro del jurado y de la organización quiero dar las gracias a todos los colaboradores , a la Associació de Comerciants de Roquetes, al Districte y a Fotos Claret y a mis compañeros de fatigas por su participación en esta iniciativa que lo que pretende es dar a conocer nuestro barrio gracias a la fotografía y además comunicaros que el próximo año celebraremos nuestro quinto aniversario. ENTRE TOTS...FEM BARRI !!!

Prospe Beach '17 .Barbacoas al Poder

9 Barris Imatge - dt., 11/07/2017 - 19:47
>Locura y Buen Rollo en Angel Pestanya

Pàgines