9 Barris Imatge

Subscriure a Canal 9 Barris Imatge
Blog de l'Associació fotogràfica 9 Barris Imatge de Barcelona.
Actualitzat: fa 55 minuts 41 segons

Monique Makon i The Soul Titoo's a L'Ateneu 9Barris.

dg., 17/02/2019 - 21:51

Concert de soul com a continuació de la programació del Diumenge en tribu prenent un "vermutillo" o dinant, a càrrec de la Monique Makon amb una veu que no te res a envejar de les grans cantants d'aquest gènere. Es veina de Ciutat Meridiana i descoberta al Kasal de Joves de ROQUETES, es mou còmodament en diferents registres de la música negra( soul,jazz,blues,rock)i .avui ens ho ha demostrat.Un orgull per el nostre districte desitjant-li que tingui molta sort i èxit.Quan faig fotos de cantants intento capturar les expressions que mostrin el seu sentiment a l'escenari ja que no es pot escoltar...A You Tube ho podreu fer i veure-la i molt millor en persona...Espectacular !!! Moltes gràcies als organitzadors d'aquest matí inolvidable !!!

Roig Pèl-Boig a L'Ateneu Popular 9 Barris.

dg., 17/02/2019 - 20:38

Com a espectacle del DIUMENGE EN TRIBU (programacions gratuïtes per a totes les edats)la Cía Mimaia Teatre ha representat amb les seves titelles una història sobre el valor de les coses que envolten les nostres vides.Ha sigut una actuació sublim i tendre. El nom d'aquesta companyia Mimaia es refereix a una paraula feta servir quan eren petites i jogaven a fet i amagar i significava qu'eres a casa, lliure. Amb les seves obres de manera poética i propera volen expresar la seva manera de veure el mon amb el teatre d'objectes i titelles.Moltes gràcies a la Dora i a la Mina per deixar-me fotografiar-les.Enhorabona !!!

70 CUMPLEAÑOS DE "PITU" UNA LUCHADORA SOCIAL

dg., 17/02/2019 - 19:59
........El 70 cumpleaños de "PITU" una gran luchadora social de prospe, todos nos sentimos orgullosos de tener gran amiga como tu. FELICIDADES LOURDES "PITU"

Maneta Kamioneta

dg., 10/02/2019 - 13:44
Concert "Maneta de Kamioneta" Artistes: Pepe Bao, Nacho Lesko; Javi Mur i Xavi Reija

Inauguració de l'exposició "Finals dels 70" a l'Arxiu Històric de Roquetes Nou Barris

dc., 06/02/2019 - 19:06

Fins el dia 28 de Febrer es poden veure aquestes fotos recuperades tras la intervenció de la policía, a la plaça LLucmajor, de l'exposició fotográfica sobre el Partit del Treball d'Espanya (PTE) al 1979. L'Arni va obrir la inauguració i el Bartolo ens va explicar com va anar aquell fet històric. Entre els assistents es trobava la Rosa Franco Mendoza,fotógrafa professional.

Espai de Cocriança de Roquetes.

dg., 03/02/2019 - 18:54

Passejant pel meu barri vaig descubrir aquest espai i vull compartir-ho.L'Espai Infantil de Roquetes (antiga Associació de Veïns i Veïnes de Roquetes) és un local on la Fundació Pare Manel realitza, des de fa més de 10 anys, una tasca socioeducaitva amb infants del barri de Roquetes. Actualment es duen a terme dos projectes. Al matí es desenvolupa el projecte de Cocriança, un espai on poder conciliar la vida familiar i laboral acollint infants d'entre 12 mesos fins als 6 anys. Es tracta d'un espai amb una metodologia d'escola viva i educació lliure. A la tarda es realitza un casal infantil, vinculat al Centre Obert Muntanyès, sent un espai infantil dedicat al lleure amb infants d'entre 4 i 7 anys. A través de propostes lúdiques, artístiques i experimentals es treballa la imaginació i la creativitat. De la mateixa manera, a través de l'acció quotidiana es treballen hàbits i valors. Tot plegat permet acompanyar a l'infant en el seu desenvolupament integral. Per més informació us podeu adreçar al mateix Espai Infantil de Roquetes que es troba al carrer Jaume Pinent nº 61.Després de demanar permís per poder fer el reportatge em vaig passar tota una tarda amb ells i em va encantar.Moltes gràcies a Mamen i Sara per la seva acollida i desitjo que serveixi d'informació pels pares del barri.Jo ja arribo una mica tard.

Rates i coloms , veïns indesitjables a Formentera 51 (La Prosperitat).

dj., 31/01/2019 - 18:29

Tras anys de passar per davant d'aquest inmoble tapiat vaig investigar què s'amagava al seu darrera...Gràcies a veïns dels costat d'aquesta casa particular abandonada fa molts anys vaig poguer aconseguir aquestes imatges.Deprés d'anar preguntant a persones que viuen al seu voltant em vaig asabentar que han fet moltes denúncies a l'Ajuntament per que ho netegin ja qu'és un niu de rates qu'es passejan pels edificis propers ocassionant por a qu'entrin a les seves cases, tenint sempre tancades finestres i portes ,a part també els coloms embruten patis i balcons i ningú es mou per resoldre aquest problema i han de seguir convivint amb aquest veíns indesitjables.La meva intenció amb aquest reportatge és qu'es pugui trobar una solució a aquesta situació pel benestar de tothom.

ANY NOU XINÈS a NOU BARRIS

dl., 28/01/2019 - 19:53

Año Nuevo Chino'19 en Nou Barris

dg., 27/01/2019 - 15:59

ANY NOU XINES (PORC)

dg., 27/01/2019 - 13:25

Taller d'educació canina.

dl., 21/01/2019 - 01:09

A TerranonaCNC94 Nou Barris va tindre lloc aquesta activitat pels veins amb gossos ;va ser impartida pels ensinistradors en Felix Rodríguez i l'Antonio Soutiño que van respondre molt amablament a totes les nostres preguntes sobre com educar a les nostres mascotes.Va ser una xerrada molt profitosa.Moltes gràcies per aquesta iniciativa.

EXPO EFEMÈRIDES-25 DOCUMENTS BÀSICS

ds., 19/01/2019 - 20:50

Associació Animalista RESCAT al Ton i Guida.

dj., 17/01/2019 - 18:31

Fins a primers de Febrer podeu anar a veure aquesta exposició montada per l'Anne,membre d'aquesta associació encarregada de cuidar i donar la millor qualitat de vida als gats del carrer, donant-lis aliments, esterilizant-los i procurant trobar-lis una llar on viure i a on els poguin estimar.Desde fa temps qu'estan buscant un local on poder tindre els gats acollits, si sabeu d'algú si us plau poseu-vos en contacte amb ells.Moltíssimes gràcies en nom dels gats de carrer de Nou Barris.

Adeu Alcàntara 71 a Nou Barris.

dg., 13/01/2019 - 21:04

Segons informació de "El Món" secció "Tot Barcelona" aquest edifici va ser declarat en estat de "ruïna inminent" després de prop de 45 anys d'ús per part dels veïns i quina ha sigut la meva sorpresa avui quan passejava pel barri de trobar-me el pas prohibit a tot el voltant del bloc, es per això que vull rendir homenatge a tots els que han viscut aquí i desitjar que trobin un habitatge en bones condicions,econòmiques,socials i sanitaries. Fins ara ha sigut un dels edificis a més alçada de Barcelona tocant a la muntanya, únic. He de confesar qu'ha sigut per a mi un trèsor fotogràfic,no hi havia dia que no trobés un motiu diferent i pintoresc per capturar i compartir.

Pàgines