Assemblea Gestora

L'Assemblea Gestora (també anomenada comissió Gestora o, simplement, la Gestora) és el principal espai de decisió del Casal i, com la resta de comissions de l'equipament, està oberta a la participació de qualsevol persona o entitat del barri. En ella es revisen tots els aspectes relacionats amb el funcionament del Casal, des de la programació cultural fins als pressupostos, passant pel cicle de festes populars o l'oferta de tallers.

La Gestora està formada per voluntàries dels diferents projectes i grups de treball del Casal; representants dels col·lectius col·laboradors; membres de l'associació Prosperitat Cultura en Acció 2 (PCA2); l'equip tècnic de l'equipament; i en general qualsevol veïna que en vulgui assistir a les reunions, bé per implicar-se en el dia a dia del Casal, bé per presentar-hi propostes puntuals.

La Gestora es reuneix setmanalment, cada dilluns a les 19 h (encara que aquesta periodicitat pot variar, depenent del calendari i de les activitats programades). Si tens qualsevol dubte, passa per la secretaria del Casal i en parlem! També pots trucar-nos per telèfon (93 353 86 44) o escriure'ns al correu electrònic info@casalprospe.org.