"A les barriades!" núm. 50

Ja podeu llegir la revista del Casal de Barri 'A les barriades!' número 50, dedicat a la història de les lluites socials al barri.

Editorial:
Teniu a les vostres mans el número 50 de la revista del Casal de Barri de Prosperitat, A les Barriades!. Cinquanta números!! Qui s’ho podia imaginar!!
Va ser el gener de l’any 2011, quan va sortir el primer número d’aquesta revista i, avui, onze anys després, arribem al número 50 com si fos el primer dia, amb les mateixes ganes i amb la mateixa il·lusió.
Molta gent ha passat per aquí durant aquests anys, molts articles s’han publicat, molts temes s’han tractat i molts exemplars s’han repartir per tot el barri i més enllà, concretament uns 40.000.
Quan vam començar, encara ningú feia servir Instagram, per exemple, tot just començaven les retallades del nefast govern d’Artur Mas i la immensa majoria de nosaltres no havíem fet servir mai una mascareta. Eren altres temps.
En aquests onze anys el món ha canviat molt i, de fet, ja gairebé no queden revistes impreses al districte de Nou Barris, A les Barriades! ja és, potser, l’útlima revista en paper del territori. Així que arribem a aquest número 50 amb el mateix orgull de barri amb qué vam començar aquesta petita aventura editorial i encarem el camí cap al número 100 de la mateixa manera.
A més, aquest 50è número de la revista coincideix amb els 50 anys de l’Associació Veïnal de Prosperitat. És per això que hem volgut dedicar aquest número a la història del barri. Esperem que us agradi.
Salut i a per les 100 Barriades!!

Podeu veure el blog de la revista aquí: http://alesbarriades.casalprospe.org/