A les barriades! número 53

https://issuu.com/angelpestana/docs/alesbarriades53

Hola a totes! Ja tornem a ser aquí. Com podreu veure hem dedicat aquest número a parlar de les properes eleccions municipals i també continuem parlant del 35è aniversari del Casal, el qual se celebra durant tot l’any amb diverses activitats repartides en els diferents mesos.
Dediquem les pàgines centrals a parlar d’aquests 35 anys, recollint opinions, recordant l’acte de celebració que es va fer el 25 de febrer i estrenant el nou logo del Casal. A més d’aquests dos temes centrals, també tenim les clàssiques seccions de la revista; és a dir, la que parla dels arbres del barri i la que parla de la història del barri; també tenim una entrevista a una dona del barri que l’any passat va fer 100 any i que aquest any en complirà 101, ben segur, perquè té una salut de ferro; i, finalment, també tenim altres temes diversos: la pacificació de l’entorn de l’escola Víctor Català, el canvi de local de la cooperativa Userda, els 40 anys de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris i la jornada que es va fer a l’hort de Can Valent.
A part de tot aquest contingut tan interessant, també ens fa molt il·lusió que hem fet un nou fitxatge a la revista, el Philippe, benvingut company! I res més, us deixem que gaudiu amb la lectura de la revista del Casal, la revista del barri, la vostra revista. Salut i... A les barriades!
Podeu llegir el número sencer a: https://issuu.com/angelpestana/docs/alesbarriades53