Circ - "Aquí no hi ha ningú" (cia. Desastrosus Cirkus)

Dos personatges es troben en un espai on, a través de les seves relacions, ens portaran a un univers de somnis, il·lusions i el més difícil encara. Amb molta comicitat donaran vida a una varietat d’elements circenses fent esclatar somriures, admiracions i molta poesia. Un espectacle de circ per a tots els públics.

Desastrosus Cirkus és una de les companyies més veteranes de circ de carrer de Catalunya. Es formà a partir d'un col·lectiu que s'havia anat constituint entre els anys 1983 i 1984 a l'Ateneu Popular Nou Barris. Confessen haver begut d'artistes com Boni & Caroli, Circ Perillós, Marceline & Sylvestre, Petit Circ de Carrer, Escarlata Circus o Tortell Poltrona. La companyia ha col·laborat amb Pallassos Sense Fronteres i altres organitzacions solidàries, i ha dut a terme gires per Catalunya i l'Estat espanyol, el Nepal, Bòsnia, Alemanya, Portugal i Bèlgica. Desastrosus Cirkus destaca en els seus espectacles per la diversitat de tècniques que desenvolupa fruit dels molts anys dedicats a la formació i les més de 2.300 actuacions que porta fins ara i sobretot per la presentació amb molt d’humor dels seus espectacles.

Entrada lliure fins a completar aforament. Cal inscripció prèvia, que es realitza a la Secretaria del Casal o en aquest formulari.

Fitxa tècnica
Data: 
22 maig, 2021 - 12:00
Preu: 
0€
Multimedia