Espectacle de Dansa Sufi “VOCES” i Actuació del grup GNAWA BEAT

VOCES [Espectacle de Dansa Sufi a càrrec de Chiara Salvati] Ens revela la por de mostrar-se humà, com realment és l'ésser.
Ens acosta a un ser incapaç d'acceptar la seva fragilitat, una veu li imposa perseguir elsomni de ser perfecte.
Dominat, habita en l'ombra del seu inconscient, on a vegades recorda un somni. Què passaria si s'atrevís a revelar el que viu en secret?
Una mirada, una confessió, Veus que van creant un cercle.
L'espectador està convidat a acompanyar a l'artista en un vòrtex que la conduirà a través del seu oceà interior.

[CHIARA SALVATI, ballarina i coreografa italiana, fortament inspirada per les tradicions orientals, comença els seus estudis en dansa mitjà-oriental en 1999 i segueix amb l'exploració de la dansa ritualística Sufi, que coreografia amb diferents interpretacions. Paral·lelament es dedica a estudis humanístics, graduant-se en 2011 en Sociologia i en 2014 en Psicologia, amb recerques sobre la co-dependecia i la psicogealogía. Conreant el seu gran interès per la dansa tradizionale Sufi, troba en la repetició de les voltes un mitjà catàrtic i de sanación.
La performance VOCES, que uneix l'experiència artística i humanística, posa en escena la representació d'un conflicte humà, tant personal com a social.]

GNAWA BEAT [concert]
Fusió de música africana i jazz, dos estils que comparteixen les mateixes arrels. Barcelona és terra de trobada i Gnawa Beat són prova d'això.
El nom Gnawa prové de llengües amazigh i es refereix als africans subsaharians. Deixa't seduir per aquesta proposta plena de sensacions.

Fitxa tècnica
Data: 
15 setembre, 2017 - 22:00
Preu: 
0€
Multimedia