Exposició: La guerra que no es veu

La guerra que no es veu

La guerra que no es veu. La doble lluita de les dones al Pròxim Orient és una exposició fotogràfica de Ferran Quevedo centrada en la història recent de les dones d'aquesta regió a partir d’una aproximació als diferents conflictes que s’hi han anat succeint.

Fetes entre els anys 2003 i 2014 a Síria, el Líban, l’Iran, Palestina, Jordània i Turquia, les imatges formen part d’un projecte de llarg recorregut titulat 1000 dies de sol. Els textos d’Elena González Torres ens aporten un fil argumental a les imatges des dels principis bàsics del feminisme àrab. Hi trobarem un conjunt colpidor i alhora atractiu que ens submergirà dins d’una amalgama de sentiments, sensacions, reflexions, certeses i contradiccions, mentre ens preguntem què podem fer, que estigui al nostre abast i sigui efectiu, per revertir moltes de les situacions que se’ns mostren amb tota la seva cruesa i fer del món un lloc una mica més just.

El fotògraf català Ferran Quevedo és un dels grans coneixedors del Pròxim Orient. Ha treballat durant més de dotze anys a la zona de manera exhaustiva i amb un enfocament humà i antropològic que s’allunya de la visió periodística de la seva formació.

Exposició produïda per l’Ajuntament de Barcelona.

La mostra es podrà visitar a la sala d'oci del Casal de Barri de Prosperitat del 28 d'octubre al 27 de novembre.

Fitxa tècnica
Data: 
28 octubre, 2021 - 10:45
Ubicació: 
Preu: 
0€
Multimedia