Paraula: El teu minut de glòria

El teu minut de glòria

A les 20 h, Recull i lectura de microrelats del barri, jam literària i micro obert.

A les 21 h, concert de Núria Duran.

El teu minut de glòria és un acte literari popular organitzat per la comissió literària del Casal i amb el qual volem apropar la literatura a la gent del barri.

Tothom pot escriure un poema, un conte, un relat o una novel·la. Només cal posar-s’hi. Volem que us enganxeu a la literatura, que us agafin ganes d’escriure, que descobriu les vostres pròpies capacitats literàries. Per això us proposem que escriviu una frase, només una frase, un petit relat, un parell de versos… El que sigui! Quelcom que per vosaltres sigui significatiu.

Ens podeu portar els textos a la secretaria del Casal o ens els podeu enviar per correu electrònic a l'adreça dinamitzacio@casalprospe.org. També, durant aquests darrers mesos de l’any, un company del Cercle literari anirà voltant pels carrers del barri tot demanant als veïns i veïnes que participeu en aquest projecte, que traieu l’escriptor o escriptora que porteu dins.

Amb tot el material recopilat farem aquest acte literari popular on es llegiran tots els textos que hagin arribat i així cadascuna de vosaltres tindrà el seu minut de glòria.

Fitxa tècnica
Data: 
20 gener, 2023 - 20:00
Preu: 
0€
Multimedia