Presentació del col·lectiu Soroll & Glitter

Presentació del col·lectiu Soroll & Glitter

Soroll i Glitter és un col·lectiu transfeminista autogestionat de hxc-punk-metal que farà la seva presentació el divendres 12 de gener al Casal de Barri.

A partir de les 19.30 h, hi haurà una taula rodona i una fira d'art i autoedició, i a la nit, actuaren les bandes Las Lolas, Traidora, i Endora y sus Vicios, així com DJ Romanoa.

Las Lolas són una banda punk, riot grrl i queer per a les deskiciades, les radicals i neurodivergents.

Traidora és un projecte punk transfeminista que Eva Leblanc va crear a Londres al voltant del seu ser transgènere i migrant. En aquesta ocasió ha format una banda al costat de Maritxu, Laura i Luciana per col·lectivitzar la seva experiència i reconvertir-la en ràbia.

Endora y sus Vicios neix a Barcelona amb ganes de parlar de foscor menstrual i de bramar sense cap pudor contra un munt de coses amb què no està d'acord. Guitarres estridents, baixos sintètics, ritmes histèrics i lletres que parlen d'amor, feminisme, bruixeria i trash.

Hi haurà menjar vegà a càrrec de Rudas Coop.

El Casal és un espai lliure d'agressions masclistes, racistes, LGTBI-fòbiques i de qualsevol altra mena. No hi tolerem actituds de merda.

Fitxa tècnica
Data: 
12 gener, 2024 - 19:30
Preu: 
0€
Multimedia