Butlletí d'activitats Gener 2020

Comencem l'any amb moltes guanyis! així que hem preparat diversos esdeveniments per a tots els gustos. A més podràs gaudir dels fotos guanyadores de la 30a Edició del Concurs de Fotografia "Josep Anton Cordoncillo" publicades en la nostra agenda i les nostres xarxes socials.

Exposició "50 años + 50 años de AZAGRA y REVUELTA" Historietas en Prospe

Historietes en Prospe és una exposició amb un estil perfectament recognoscible en cada traç, gràcies al dibuixant Carlos Azagra i la colorista Encarna Revolta. Ells transformaran la Prospe en un món ple de còmic.

No t'ho pots perdre!. Llegeix més sobre Exposició "50 años + 50 años de AZAGRA y REVUELTA" Historietas en Prospe

Data: 
dilluns, 13 gener, 2020 - 09:00 a divendres, 31 gener, 2020 - 23:45

Concert amb Tupè Band

És un grup de Rock & Roll format en 2019 a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Després de diversos anys tocant i compartint diferents projectes, gràcies a la influència dels Zigarros, va donar lloc a crear un grup propi de Rock & Roll en castellà. En la primavera del 2019 van començar els primers assajos i amb això la creació de les primeres cançons repletes de sexe, drogues i molt Rock & Roll. Llegeix més sobre Concert amb Tupè Band

Data: 
divendres, 17 gener, 2020 - 23:00

Vermutsical amb el grup "A Fuego Lento"

Mescla subtil de sabors d'aquí i d'allà, de colors càlids amb tocs frescos. Un saó de ritmes acompanyant una veu camaleó, tan fluida com potent, i un piano celestial. A aquest flow franc-argento li agreguem un gust clàssic, una mica de bogeria, bastant ironia i sobretot molt amor !
"A Fuego Lento" és el projecte de Lola, cantautora franc-argentina, amb músics llatinoamericans. Llegeix més sobre Vermutsical amb el grup "A Fuego Lento"

Data: 
dissabte, 25 gener, 2020 - 13:00